PRSP partner i RRC International, sjell prane jush kualifikimet e akredituara NEBOSH si, NEBOSH DIPLOMA , NEBOSH CERTIFICATE, NEBOSH AWARD .Kualifikimet NEBOSH jane te nevojshme per kedo qe punon apo do te punoje ne sektorin e Sigurise dhe Shendetit ne Pune/Health and Safety dhe/ose Menaxhimin e Mjedisit kudo neper bote. Ne sjellim prane jush keto kurse me  cmimet me konkurruese ne treg dhe mundesine e te mesuarit online.


Cili prej kualifikimeve NEBOSH eshte i duhuri per ju?

 

  • Diploma – “Gold Standard”,

I përshtatshëm për ata që punojnë në, ose kërkojnë të punojnë, në role të larta HSE.

  • Certificate-Njohuri thelberore,

I përshtatshëm për ata që janë të përfshirë në menaxhimin e përditshëm operacional të HSE.

  • Award-Kualifikim i gjere i HSE,

I përshtatshëm për të gjithë punonjësit, veçanërisht ata me përgjegjësi HSE si pjesë e një roli më të gjerë.

NEBOSH DIPLOMA NEBOSH CERTIFICATE NEBOSH AWARD
NEBOSH International Diploma NEBOSH International General Certificate (IGC) – NEBOSH Award in Health and Safety at Work
NEBOSH International Environmental Diploma NEBOSH International Fire Certificate NEBOSH Award in Health, Safety and Environment for the Process Industries
  NEBOSH International Construction Certificate  
  NEBOSH Oil and Gas Certificate  
  NEBOSH HSE Certificate in Process Safety Management  
  NEBOSH HSE Certificate in Health & Safety Leadership Excellence  
  NEBOSH Environmental Certificate