Certifikata e Përgjithshme Ndërkombëtare NEBOSH për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë

ofron njohuri të zgjeruara të çështjeve të Sigurisë dhe Shëndetit në Punë dhe është një kualifikim i rëndësishëm dhe i domosdoshëm për këdo që punon në ose dëshiron të punojë në fushën e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë në çdo vend të botës.

 • NEBOSH IGC është kualifikimi më i njohur në botë për shëndetin dhe sigurinë

Certifikata NEBOSH respektohet shumë nga punëdhënësit në të gjithë botën dhe është një hap i parë rëndësishëm për ata që dëshirojnë një karrierë të gjatë dhe të suksesshme në HSE. NEBOSH IGC ju mundëson të aplikoni për shumë punë të ndryshme në fushën e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë, si Oficer, Konsulent dhe Përgjegjës për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë.

Përfitimet e arritjes së NEBOSH International General Certificate

 • Rrisni perspektivat tuaja ne karrierë; Certifikatat NEBOSH vlerësohen shumë nga punëdhënësit në të gjithë botën
 • Përmbush kërkesat akademike për Anëtarësimin Teknik të IOSH (TechIOSH)
 • E drejta e anëtarësimit të Asociuar të IIRSM (AIIRSM)

Përmbajtja e kursit:

Certifikata e Përgjithshme Ndërkombëtare NEBOSH përbëhet nga dy kapituj që duhet të përfundohen me sukses për të arritur kualifikimin e Certifikatës së Përgjithshme Ndërkombëtare NEBOSH.

Informacioni i mëposhtëm mbi kapitujt dhe temat që zhvillohen gjatë kursit nuk është përkthyer në Shqip pasi kursi është në gjuhën Angleze dhe testimi gjithashtu 

Unit IG1: Management of Health and Safety

 • Why we should manage workplace health and safety
 • How health and safety management systems work and what they look like
 • Managing risk – understanding people and processes
 • Health and safety monitoring and measuring

Unit IG2: Risk Assessment

 • Physical and psychological health
 • Musculoskeletal health
 • Chemical and biological agents
 • General workplace issues
 • Work equipment
 • Fire
 • Electricity

Testimi:

 • Kapitulli IG1 vlerësohet mbi një shembull real të cilin e zhvilloni brenda 24 orëve në shtëpi
 • Kapitulli IG2 vlerësohet nga një testim praktik tre orësh i kryer në vendin tuaj të punës (ose një vend tjetër të përshtatshëm pune)

Testimet zhvillohen çdo 2 muaj gjatë gjithë vitit.


NEBOSH IGC ONLINE

 • Në dispozicion 24/7 
 • Rreth 110 orë studimi (mund të përfundohet në 3 muaj)
 • Ideale për ata që kanë nevojë të mësojnë në mënyrë fleksibël