Certifikatat Nebosh janë kualifikime thelbësore për këdo që punon ose do të punojë në sektorin e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë apo menaxhimit të mjedisit si dhe për dikë që ka përgjegjësi HSE.

PRSP, si partner i RRC, ofron të gjitha kualifikimet NEBOSH Certificate .
Kursi ofrohet online dhe live online në Shqipëri dhe Kosovë.
Certifikatat NEBOSH  janë kualifikimet më të njohura në sektorin e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë në të gjithë botën.

Zgjidhni një nga certifikatat NEBOSH që ju përshtatet nevojave tuaja

Kur njerzit i referohen “Certifikatës Ndërkombëtare NEBOSH/The International NEBOSH Certificate,” ajo çka ata nënkuptojnë është Certifikata e Përgjithshme Ndërkombëtare NEBOSH / NEBOSH International General Certificate e cila është më e njohura dhe e përshtatshmja për shumicën e njerzve.

  • Certifikata e Përgjithshme Ndërkombëtare NEBOSH është e përbërë nga dy kapituj.
  • Certifikatat NEBOSH në Industrinë e Ndërtimit dhe Zjarrit përbëhen secila nga tre kapituj. Secila ka një kapitull të përbashkët (IG1) që mbulon Menaxhimin e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë.
  • Certifikata NEBOSH për Mjedisin është një kualifikim më vete që ofron njohuri thelbësore në menaxhimin e mjedisit.
  • Certifikata NEBOSH HSE në Menaxhimin e Sigurisë së Proceseve, Certifikata NEBOSH HSE për Lidershipin, Certifikata Ndërkombëtare NEBOSH HSE në Hetimin e Aksidenteve dhe Certifikata Teknike Ndërkombëtare NEBOSH mbi Sigurinë dhe Shëndetin në Industrinë e Naftës dhe Gazit janë kualifikime teknike dhe ofrojnë njohuri në menaxhimin e SSHP, kështu që nëse jeni i ri në fushën e sigurisë, duhet të konsideroni së pari Certifikatën e Përgjithshme NEBOSH
Certifikata e Përgjithshme Ndërkombëtare NEBOSH Certifikata Ndërkombëtare
NEBOSH
për Zjarrin
Certifikata Ndërkombëtare
NEBOSH
në Industrinë e Ndërtimit
Certifikata Teknike
Ndërkombëtare
NEBOSH mbi Sigurinë në Industrinë e Naftës dhe Gazit
Online – 110 orëOnline – 120 orë
Top Up – 60 orë
Online – 165 orë
Top Up – 105 orë
Online – 55 orë

 

 

 

Certifikata
Ndërkombëtare
NEBOSH HSE në Menaxhimin e Sigurisë së Proceseve
Certifikata
Ndërkombëtare
NEBOSH HSE për Lidershipin
Certifikata Ndërkombëtare NEBOSH për MjedisinCertifikata Ndërkombëtare NEBOSH HSE
Hyrje në Hetimin e Aksidenteve
Online – 48 orë Online – 15 orë Online – 70 orë Online – 10 orë