Certifikata IEMA në Menaxhimin e Mjedisit ofron njohuri të hollësishme mjedisit dhe të mirëmbajtjes së tij, dhe do t’ju pajisë me mjete dhe aftësi menaxhuese për të ndërmarrë ndryshime pozitive.

 

 

 • Certifikata IEMA në Menaxhimin e Mjedisit është rruga për Anëtarësimin si Ekspert I IEMA (PIEMA)
 • Mënyra e studimit: Online
 • Na kontaktoni në 0693076469 ose dërgoni email sales@prsphealthandsafety.com për të gjitha informacionet më të fundit mbi këtë kurs

Ky kurs është i përshtatshëm për personat që tashmë kanë një nivel bazë të njohurive mbi menaxhimin e mjedisit (të fituara nga përvoja e punës ose përmes një kursi siç është Certifikata e Fondacionit IEMA).

Përfitimet e Përfundimit dhe Marrjes së Certifikatës IEMA në Menaxhimin e Mjedisit:

 • Krijuar posaçërisht për profesionistë në fushën e menaxhimit të mjedisit
 • Rritni perspektivat tuaja të karrierës, Certifikatat IEMA vlerësohen nga punëdhënësit në të gjithë botën
 • Kontribuoni plotësisht në përmirësimin e menaxhimit dhe mirëmbajtjes së mjedisit të organizatës suaj
 • Përmbush kërkesat për Anëtarësimin si Ekspert i IEMA (PIEMA)
 • Online: rreth 120 orë studimi përfshirë dhe provimin online

Përmbajtja e Kursit:

Certifikata IEMA në Menaxhimin e Mjedisit përbëhet nga tre Module:

Informacioni i mëposhtëm mbi kapitujt dhe temat që zhvillohen gjatë kursit nuk është përkthyer në Shqip pasi kursi është në gjuhën Angleze dhe testimi gjithashtu.

Module 1: Fundamentals of sustainability, business and governance

 • Implications of global trends for the environment, society, the economy and for organisations and the role of an environment/sustainability professional in overcoming these challenges
 • Sustainable business/governance models and principles

Module 2: Environmental principles, policy and legislation

 • Environmental principles
 • Major policy and legislation

Module 3: Environmental management/assessment tools and skills

 • Major tools, techniques, systems and practices to develop sustainable products and services and improve sustainability performance
 • The role of innovation in developing sustainable products, services and solutions
 • Data collection, critical analysis and information reporting to inform decision making
 • Problem identification and opportunity assessment for delivery of innovative and sustainable products and services
 • Effective communications
 • Stakeholder identification and engagement
 • Tools, techniques, systems and practices to identify opportunities and risks
 • Project and programme delivery to achieve performance improvements
 • Implementing change and transformation
 • Assessment

  The IEMA Certificate in Environmental Management is assessed by:

  • Assignments for each module – these are set by IEMA but marked by RRC
  • An assessment of competence – this is a practical application (this forms Module 4 of the programme) and is submitted to IEMA for marking. It can only be submitted after all the other modules have been successfully completed.
 • Certifikata IEMA në Menaxhimin e Mjedisit, Online

 • Në dispozicion 24/7 
 • Rreth 120 orë studim + provim online (mund të pëfundohet brenda 3 muajsh)
 • Ideale për ata, stili i jetës së të cilëve ka nevojë për një metodë me të vërtetë fleksibël si ajo e të mësuarit online dhe njëkohësisht me cilësi të lartë.