MIRË SE VINI NË PRSP HEALTH AND SAFETY SOLUTIONS
WELCOME TO PRSP HEALTH AND SAFETY SOLUTION
Bespoke solutions designed to help our clients proactively manage health and safety in the workplace and in their communities
KURSE TRAJNIMI
TRAINING COURSES
In partnership with RRC International, a Gold Learning Partner of NEBOSH, IOSH, IEMA, accredited to deliver all their qualifications worldwide, "PRSP" now brings these courses in Albania and Kosovo.
MJEDISI
ENVIRONMENT
Benefit from an environmental management system

At PRSP Health and Safety Solutions, we understand that people are the most important part of your business. We will work with you to ensure that your business is a safe place and your employees feel valued.

The value of PRSP Health and Safety Solutions is that through the professional and standardized services it offers to its clients, it impacts the creation of safe environments in accordance with the relevant legislation.

Reliable Advice Today, To Be Safe Tomorrow
A compelling service in providing knowledge, experience, and services, tailored to the needs of your business. So why risk your reputation by using someone else. Choose PRSP Health and Safety Solutions/ We Strive to Provide Bespoke Occupational Health and Safety Solutions. Your Occupational Health and Safety Solution.Punojmë për Ruajtjen e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë.

Your choice for Health and Safety at work

WHAT WE OFFER

HEALTH AND SAFETY AT WORK

ENVIRONMENT

EMPLOYMENT LEGISLATION & HUMAN RESOURCES

NEBOSH, IOSH, IEMA TRAINING COURSES

EVERYTHING WE DO, WE DO IT WITH PASSION!

WHY CHOOSE US

WHAT DIFFERENTIATES US
We promote a proactive approach to Health and Safety Management, in order for our clients to get the best HSE Services
WHAT OUR CLIENTS EXPECTS FROM US
Our clients demand a safe, healthy, and productive workforce

Our Team

OUR MISSION: to provide customers with high-quality professional services and at the same time to build long-term relationships with them. We are committed to making our partners aware of the risks and willing to work in a way that protects human health, dignity, and the environment.
OUR VISION: We aspire to set the highest standards in the field of Occupational Health and Safety by working in close partnership with our clients.
OUR VALUES: Integrity, Quality Service, Positive Approach and Teamwork

Our courses

99
NEBOSH
99
IOSH
99
IEMA
99
Albanian Certified Courses

OUR PARTNERS

logo logo logo logo logo logo

SUCCESS EVIDENCE

H&M

The advice, services, and recommendations that PRSP Health and Safety Solutions offers is the key to our full compliance with the current occupational health and safety legislation.

New Yorker

Ofrimi i shërbimeve të një cilësie shumë të lartë nga PRSP Health and Safety Solutions dhe veçanërisht pasja e një eksperti për sigurinë dhe shëndetin në punë në premisat tona na lejon t'u mundësojmë punonjësve tanë një ambient pune të sigurt.

Latest from our blog

7 Ways to minimize noise exposure for employees
November 23, 2020
Nivelet e rrezikshme të zhurmës në vendin e punës janë një çështje serioze dhe nëse nuk merren masat e nevojshme, mund të shkaktojnë stres,produktivitet më të u
5 tips on how to avoid stress at the workplace
November 20, 2020
Këshilla nr.1: Filloni vetë-kujdesjen në shtëpi. Sigurohuni që të flini gjumë mjaftueshëm. Hulumtimet sugjerojnë se është mirë të shmangni ekranet (telefonat

Contact


    • Adresa: Zyra Nr. 5, Kati 2, Pallati Rogerd (përballë Restorant Floga), Rr.Pjetër Budi, Tiranë.
    • Tel: +355 69 307 6469
    • Email: info@prsphealthandsafety-test.com
    • Website: https://prsphealthandsafety-test.com