MIRË SE VINI NË PRSP HEALTH AND SAFETY SOLUTIONS
MIRË SE VINI NË PRSP HEALTH AND SAFETY SOLUTIONS
Zgjidhje të dizenjuara për t'i ndihmuar klientët tanë të menaxhojnë në mënyrë proaktive shëndetin dhe sigurinë në vendin e punës dhe në komunitetet e tyre
KURSE TRAJNIMI
KURSE TRAJNIMI
Në partneritet me RRC International,  Partner  i NEBOSH, IOSH, IEMA, i akredituar për të ofruar të gjitha kualifikimet e tyre në të gjithë botën, "PRSP" tani i sjell këto kurse në Shqipëri dhe Kosovë.
MJEDISI
MJEDISI
Përfitoni nga një sistem i menaxhimit mjedisor

Tek PRSP Health and Safety Solutions ne kuptojmë se njerzit janë pjesa më e rëndësishme e biznesit tuaj, ne do të punojmë me ju për të siguruar se biznesi juaj është i sigurt dhe punonjësit tuaj ndihen të vlerësuar.

Vlera e PRSP Health and Safety Solutions është se nëpërmjet shërbimeve profesionale dhe të standartizuara që u jep subjekteve ndikon në krijimin e mjediseve të sigurta dhe të garantuara në përputhje me ligjin.

Këshilla të Besueshme, Sot për të qënë të sigurt dhe Nesër
Një shërbim bindës ne ofrimin e njohurive, përvojës dhe shërbimeve të përshtatura për nevojat e biznesit tuaj. Pra, pse të rrezikoni reputacionin tuaj duke përdorur dikë tjetër. Zgjidhni PRSP Health And Safety Solutions/Punojmë për Ruajtjen e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë.

Zgjidhja juaj për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë.

ÇFARË OFROJMË NE

SIGURIA DHE SHËNDETI NË PUNË

MJEDISI

LEGJISLACIONI I PUNËS & BURIME NJERËZORE

TRAJNIME NEBOSH, IOSH, IEMA

gjithçka që ne bëjmë, e bëjmë me pasion!

PËRSE TË NA ZGJIDHNI NE

ÇFARË NA DIFERENCON NE
Ne promovojmë një qasje proaktive për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë, në mënyrë që klientët tanë të
ÇFARË PRESIN KLIENTËT NGA NE
Klientët tanë kërkojnë një fuqi punëtore të sigurt, të shëndetshme dhe produktive; paqen

ekipi ynë

MISIONI YNË: tu ofrojmë klientëve shërbime profesionale të një cilësie të lartë dhe njëkohësisht të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë.
VIZIONI YNË: Aspirojmë në vendosjen e standarteve më të larta në fushën e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë duke punuar në partneritet me klientët tanë.
VLERAT TONA: Integritet, Shërbim cilësor, Përqasje pozitive dhe Puna në grup

Kurset tona

99
NEBOSH
99
IOSH
99
IEMA
99
Kurset e Çertifikuara në Shqipëri

partnerët tanë

logo logo logo logo logo logo

Dëshmi suksesi

H&M

Shërbimet, këshillat dhe rekomandimet që PRSP Health and Safety Solutions ofron janë çelësi i nevojave tona në plotësimin e legjislacionit aktual të sigurisë dhe shëndetit në punë.

New Yorker

Ofrimi i shërbimeve të një cilësie shumë të lartë nga PRSP Health and Safety Solutions dhe veçanërisht pasja e një eksperti për sigurinë dhe shëndetin në punë në premisat tona na lejon t'u mundësojmë punonjësve tanë një ambient pune të sigurt.

TË FUNDIT NGA BLOGU YNË

Si të ruhemi nga COVID-19
24 Nëntor, 2020
7 Mënyra për të minimizuar ekspozimin ndaj zhurmave për punonjësit
23 Nëntor, 2020
Nivelet e rrezikshme të zhurmës në vendin e punës janë një çështje serioze dhe nëse nuk merren masat e nevojshme, mund të shkaktojnë stres,produktivitet më të u
5 Këshilla për të shmangur stresin në punë
20 Nëntor, 2020
Këshilla nr.1: Filloni vetë-kujdesjen në shtëpi. Sigurohuni që të flini gjumë mjaftueshëm. Hulumtimet sugjerojnë se është mirë të shmangni ekranet (telefonat

kontakt


    • Adresa: Zyra Nr. 5, Kati 2, Pallati Rogerd (përballë Restorant Floga), Rr.Pjetër Budi, Tiranë.
    • Tel: +355 69 307 6469
    • Email: info@prsphealthandsafety-test.com
    • Website: https://prsphealthandsafety-test.com