NEBOSH International General Certificate in Occupational Health

ofron një kuptim të gjerë të çështjeve të shëndetit dhe sigurisë dhe është një kualifikim thelbësor për këdo që punon në ose dëshiron të punojë në siguri dhe shëndet në çdo vend të botës.

 • NEBOSH IGC është kualifikimi më i popullarizuar në botë për shëndetin dhe sigurinë
 • Në dispozicion në anglisht, arabisht, frëngjisht, rusisht, spanjisht dhe turqisht

Certifikata NEBOSH respektohet shumë nga punëdhënësit në të gjithë botën dhe është një hap i parë thelbësor për ata që dëshirojnë një karrierë të gjatë dhe të suksesshme në HSE.

Përfitimet e arritjes së NEBOSH International General Certificate

 • Rrisni perspektivat tuaja ne karrierë;Certifikatat NEBOSH vlerësohen shumë nga punëdhënësit në të gjithë botën
 • Përmbush kërkesat akademike për Anëtarësimin Teknik të IOSH (TechIOSH)
 • E drejta e anëtarësimit të asociuar të IIRSM (AIIRSM)

Permbajtja e kursit:

NEBOSH International General Certificate përbëhet nga dy njësi që duhet të përfundojnë me sukses brenda pesë viteve për të arritur kualifikimin e Certifikatës së Përgjithshme Ndërkombëtare NEBOSH:

Unit IG1: Management of Health and Safety

 • Why we should manage workplace health and safety
 • How health and safety management systems work and what they look like
 • Managing risk – understanding people and processes
 • Health and safety monitoring and measuring

Unit IG2: Risk Assessment

 • Physical and psychological health
 • Musculoskeletal health
 • Chemical and biological agents
 • General workplace issues
 • Work equipment
 • Fire
 • Electricity

Assessment:

 • Unit IG1 is assessed by a scenario based assessment completed at home. You have 24 hours to complete this.
 • Unit IG2 is assessed by a three hour practical assessment carried out in your workplace (or another suitable workplace)

Exams are held every 2 months throughout the year.


NEBOSH IGC ONLINE

 • Në dispozicion 24/7 në të gjithë botën në anglisht, spanjisht dhe turqisht (arabisht dhe frëngjisht së shpejti)
 • Rreth 110 orë studimi (mund të përfundojë në 3-9 muaj)
 • Ideale për ata, stili i jetës së të cilëve ka nevojë për një metodë me të vërtetë fleksibël të të mësuarit me cilësi të lartë