NEBOSH International Certificate in Construction Health and Safety (ICC) ofron një kuptim të gjerë të çështjeve të shëndetit dhe sigurisë të lidhura me ndërtimin dhe është një kualifikim thelbësor për këdo me përgjegjësi të shëndetit dhe sigurisë në industrinë e ndërtimit


 • NEBOSH International Certificate in Construction Health and Safety (ICC është thelbësore për të gjithë me përgjegjësi sigurie në industrinë e ndërtimit
 • Mundesi mesimi online 160 ore + provime– kudo ne bote

Kursi përfshin një gamë të gjerë rreziqesh specifike për industrinë e ndërtimit dhe mënyrën e kontrollit të tyre, duke ju lejuar të përfundoni punën tuaj të përditshme në mënyrë më efektive dhe me besim.

Përfitimet e arritjes së  NEBOSH International Construction Certificate

 • Rritni perspektivat tuaja të karrierës;Certifikata vlerësohet nga punëdhënësit globalisht
 • Me titull Anëtarësimi i Asociuar i IOSH (AIOSH) dhe plotëson kërkesat akademike për Anëtarësimin Teknik (TechIOSH)
 • E drejta e anëtarësimit të asociuar të IIRSM (AIIRSM)

Permbajtja e kursit:

NEBOSH International Construction Certificate bazohet në standardet ndërkombëtare dhe praktikat më të mira.Ai  përbëhet nga tre njësi të cilat duhet të përfundojnë me sukses brenda pesë viteve për të arritur kualifikimin

Unit IG1: Management of International Health and Safety

 • Foundations in Health and Safety
 • Health and Safety Management Systems – Plan
 • Health and Safety Management Systems – Do
 • Health and Safety Management Systems – Check
 • Health and Safety Management Systems – Act

Unit ICC1: Managing and Controlling Hazards in International Construction Activities

 • Construction Management
 • Construction Site – Hazards and Risk Control
 • Vehicle and Plant Movement – Hazards and Risk Control
 • Musculoskeletal Hazards and Control
 • Work Equipment – Hazards and Risk Control
 • Electrical Safety
 • Fire Safety
 • Chemical and Biological Health – Hazards and Risk Control
 • Physical and Psychological Health – Hazards and Risk Control
 • Working at Height – Hazards and Risk Control
 • Excavation Work and Confined Spaces – Hazards and Risk Control
 • Demolition and Deconstruction – Hazards and Risk Control

Unit ICC2: Construction Health and Safety Practical Application

Assessment:

 • Unit IG1 is assessed by an open book exam.
 • Unit ICC1 is assessed by a two-hour written examination.
 • Unit ICC2  is assessed by a two-hour practical assessment carried out at a Construction Site.

Exams are held in March, June, September and December each year.

NEBOSH International Construction Certificate ONLINE

 • Në dispozicion 24/7 në të gjithë botën
 • Rreth 160 orë studim + provime (mund të kryhen për 6-12 muaj)
 • Top Up (për mbajtësit e IGC ose IFC): Rreth 100 orë studim (mund të përfundojë në 3-6 muaj)
 • Ideale për ata, stili i jetës së të cilëve ka nevojë për një metodë me të vërtetë fleksibël të të mësuarit me cilësi të lartë