NEBOSH HSE Certificate in Health & Safety Leadership Excellence synon t’u sigurojë mbajtësve njohuritë dhe kuptimin e Udhëheqjes së Shëndetit dhe Sigurisë për të siguruar që ata të mund të kontribuojnë në menaxhimin efektiv të performancës së përgjithshme të organizatave.


 • NEBOSH HSE Certificate in Health & Safety Leadership Excellence mundëson menaxhim efektiv të sigurisë dhe përmirësim të performancës
 • Mundesi mesimi online

Zhvilluar bashkërisht nga NEBOSH dhe Rregullatori i Shëndetit dhe Sigurisë së Britanisë së Madhe, Ekzekutivi i Shëndetit dhe Sigurisë (HSE), ky kualifikim është i përshtatshëm për udhëheqësit dhe udhëheqësit aspirues të cilët dëshirojnë të fitojnë një kuptim thelbësor se si sjelljet dhe përgjegjësitë e tyre ndikojnë drejtpërdrejt në menaxhimin e shëndetit dhe sigurisë

Perfitimet e te arriturit NEBOSH HSE Certificate in Health & Safety Leadership Excellence

 • Krijuar posaçërisht për menaxherët dhe drejtuesit në të gjitha organizatat
 • Rritni perspektivat tuaja të karrierës, Certifikatat NEBOSH vlerësohen nga punëdhënësit në të gjithë botën

Permbajtja e kursit:

Certifikata NEBOSH HSE Certificate in Health & Safety Leadership Excellence përbëhet nga një Njësi e cila duhet të plotësohet për të fituar kualifikimin. Kursi përfshin tre elemente:

 • The foundations of health & safety leadership
 • Human failure and decision making
 • Leadership

With topics including:

 • The business benefits of health and safety leadership (including the moral, legal and financial arguments)
 • The effects of good health and safety leadership of safety culture
 • Human failures
 • The HSE’s ‘Make it happen’ model
 • Decision making processes including mental short cuts and perception biases
 • Leadership styles
 • The HSE’s five leadership values
 • Building relationships with the workforce

The course is assessed by an on the day assessment which includes a leadership intervention that the Learner is planning to undertake.

NEBOSH HSE Certificate in H&S Leadership Excellence ONLINE

 • Në dispozicion 24/7 në të gjithë botën
 • Rreth 15 orë studim përfshirë Vlerësimin Online (mund të përfundojë në 1-3 muaj)
 • Ideale për ata, stili i jetës së të cilëve ka nevojë për një metodë me të vërtetë fleksibël të të mësuarit me cilësi të lartë