NEBOSH Environmental Certificate ofron një hyrje gjithëpërfshirëse të sistemeve të menaxhimit mjedisor, standardeve ndërkombëtare dhe praktikave më të mira aktuale për kontrollin e rreziqeve mjedisore.

 • NEBOSH Environmental Certificate ofron një hyrje solide të Menaxhimit të Mjedisit
 • Mundesi mesimi online

NEBOSH Environmental Certificate është i përshtatshëm për menaxherët, mbikëqyrësit dhe ata me përgjegjësi të menaxhimit mjedisor brenda roleve të tyre.

Perfitimet e te arriturit NEBOSH Environmental Certificate:

 • Rritni perspektivat tuaja të karrierës; Certifikatat NEBOSH vlerësohen nga punëdhënësit globalisht
 • Kualifikohet për Anëtarësim Teknik të CIWEM (TechCIWEM)

Permbajtja e kursit:

NEBOSH Environmental Certificate bazuar në standardet e MB, BE dhe standardeve ndërkombëtare. Përbëhet nga dy Njësi të cilat duhet të plotësohen me sukses brenda pesë viteve për të arritur kualifikimin e Certifikatës Mjedisore NEBOSH:

Unit EC1: Management and Control of Environmental Hazards

 • Foundations in Environmental Management
 • Environmental Management Systems
 • Environmental Impact Assessments
 • Control of Emissions to Air
 • Control of Contamination of Water Sources
 • Control of Waste and Land Use
 • Sources and Use of Energy and Energy Efficiency
 • Control of Environmental Noise
 • Planning for and Dealing with Environmental Emergencies

Unit EC2: Environmental Practical Application

Assessment:

Unit EC1 NEBOSH Environmental Certificate is assessed by a two-hour written examination. Unit EC2 is assessed by a two-hour practical assessment carried out in your workplace (or another suitable workplace).

Exams are held in March, June, September and December each year.

NEBOSH Environmental Certificate ONLINE

 • Në dispozicion 24/7 në të gjithë botën
 • Rreth 70 orë studim + provime (mund të kryhen në 3-9 muaj)
 • Ideale për ata, stili i jetës së të cilëve ka nevojë për një metodë me të vërtetë fleksibël të të mësuarit me cilësi të lartë