Certefikatat Nebosh
jane kualifikime thelbesore per kedo qe punon dhe/ose do te punoje ne sektorin e Health and Safety apo menaxhimit te mjedisit si dhe per dike qe ka pergjegjesi HSE


PRSP si partner i RRC ofton te gjitha kualifikimet NEBOSH Certificate .
Kursi ofrohet online dhe live online kudo ne bote .
Certifikatat NEBOSH  jane kualifikimet me te njohura ne sektorin e sigurise ne te gjithe boten

NEBOSH International General CertificateNEBOSH International Fire CertificateNEBOSH International Construction CertificateNEBOSH International Technical Certificate in Oil and Gas Operational Safety
Online – 110 oreOnline – 120 ore
Top Up – 60 ore
Online – 165 ore
Top Up – 105 ore
Online – 55 ore

 

 

 

NEBOSH HSE Certificate in Process SafetyHealth & safety Leadership ExcellenceNEBOSH Environmental CertificateNEBOSH HSE Introduction to Incident Investigation
Online – 48 ore Online – 10 ore Online – 70 ore Online – 10 ore