NEBOSH AWARDS
jane kurse te dedikuar atyre personave qe duan te thellojne njohurite te tyre ne sektorin e Health and Safety , menaxhimin e mjedisit apo sigurine e tij .
PRSP si partner i RRC ofron te gjitha kualifikimet NEBOSH AWARD
Kursi ofrohet online kudo ne bote dhe eshte i mundur ne disa gjuhe si: Anglisht , Spanjisht dhe Arabisht.


NEBOSH Award in Health and Safety
at Work
NEBOSH Award in Safety, Health and Environment for the Process Industries
Online-24 ore, kudo ne bote Online – 44 ore,kudo ne bote