Kurset IOSH
jane krijuar per te rritur kulturen e sigurise ne organizata. Te pershtatshme per te gjithe sektoret
PRSP ne partneritet me RRC ofron kurset online si me poshte:

  • IOSH Working Safely
  • IOSH Managing Safely
  • IOSH – Institution of Occupational Safety and Health

 

Perse te zgjidhni RRC International?

  • Rekord 90+ vjeçar i përsosmërisë në trajnim dhe arsimim.
  • 45 vjet përvojë në hartimin dhe shpërndarjen e kurseve të Shëndetit dhe Sigurisë.
  • Mbi 50 mesues të klasit botëror.
  • Zgjedhja e mënyrës së studimit – Klasë, LIVE Online ose Online.
  • Plane me këste pa interes dhe 30 ditë garanci për kthimin e parave në të gjitha kurset online.
  • Sistemi i menaxhimit të cilësisë i akredituar ISO 9001.
IOSH Working Safely IOSH Managing Safely
Online worldwide, 8 hours of study Live Online – 3 days
  Online worldwide, 25 hours of study