MIRË SE VINI NË PRSP HEALTH AND SAFETY SOLUTIONS
MIRË SE VINI NË PRSP HEALTH AND SAFETY SOLUTIONS
Zgjidhje të dizenjuara për t'i ndihmuar klientët tanë të menaxhojnë në mënyrë proaktive shëndetin dhe sigurinë në vendin e punës dhe në komunitetet e tyre
LEGJISLACIONI I PUNËS & BURIME NJERËZORE
LEGJISLACIONI I PUNËS & BURIME NJERËZORE
Zgjidhje të dizenjuara enkas për ju - për të zvogëluar koston dhe stresin tuaj -nëpërmjet zbatimit dhe përputhshmërisë së plotë me legjislacionin e punësimit
MJEDISI
MJEDISI
Përfitoni nga një sistem i menaxhimit mjedisor

Tek PRSP Health and Safety Solutions ne kuptojmë se njerzit janë pjesa më e rëndësishme e biznesit tuaj, ne do të punojmë me ju për të siguruar se biznesi juaj është i sigurt dhe punonjësit tuaj ndihen të vlerësuar.

Vlera e PRSP Health and Safety Solutions është se nëpërmjet shërbimeve profesionale dhe të standartizuara që u jep subjekteve ndikon në krijimin e mjediseve të sigurta dhe të garantuara në përputhje me ligjin.

Këshilla të Besueshme, Sot për të qënë të sigurt dhe Nesër
Një shërbim bindës ne ofrimin e njohurive, përvojës dhe shërbimeve të përshtatura për nevojat e biznesit tuaj. Pra, pse të rrezikoni reputacionin tuaj duke përdorur dikë tjetër. Zgjidhni PRSP Health And Safety Solutions/Punojmë për Ruajtjen e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë.

Zgjidhja juaj për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë.

Mbrojtja e dëgjimit për punonjësit
95%
Pozicionimi i burimeve të zhurmës dhe vendeve të punës
86%
Dizenjimi i Ndërtesave
91%
Praktikat e punësimit
80%
Marketing
90%

ÇFARË OFROJMË NE

SIGURIA DHE SHËNDETI NË PUNË

MJEDISI

LEGJISLACIONI I PUNËS & BURIME NJERËZORE

TRAJNIME

gjithçka që ne bëjmë, e bëjmë me pasion!

PËRSE TË NA ZGJIDHNI NE

ÇFARË NA DIFERENCON NE
Ne promovojmë një qasje proaktive për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë, në mënyrë që klientët tanë të
ÇFARË PRESIN KLIENTËT NGA NE
Klientët tanë kërkojnë një fuqi punëtore të sigurt, të shëndetshme dhe produktive; paqen

ekipi ynë

MISIONI YNË: tu ofrojmë klientëve shërbime profesionale të një cilësie të lartë dhe njëkohësisht të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë.
VIZIONI YNË: Aspirojmë në vendosjen e standarteve më të larta në fushën e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë duke punuar në partneritet me klientët tanë.
VLERAT TONA: Integritet, Shërbim cilësor, Përqasje pozitive dhe Puna në grup

disa nga Industritë ku shërbejmë ne

99
NDËRTIM DHE KONSTRUKSION
99
LANDFILL/DEPOZITIMI I MBETJEVE
99
FABRIKA DHE PUNISHTE
99
shkolla

partnerët tanë

logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo

Dëshmi suksesi

NEW YORKER

Shërbimet, këshillat dhe rekomandimet që PRSP Health and Safety Solutions ofron janë çelësi i nevojave tona në plotësimin e legjislacionit aktual të sigurisë dhe shëndetit në punë.

INTEGRATED ENERGY BV-SPV SHPK

Ofrimi i shërbimeve të një cilësie shumë të lartë nga PRSP Health and Safety Solutions dhe veçanërisht pasja e një eksperti për sigurinë dhe shëndetin në punë me kohë të plotë në premisat tona na e lehtëson punën tonë për të qenë në rregull me të gjitha kërkesat e legjislacionit përkatës dhe për më

TË FUNDIT NGA BLOGU YNË

5 Këshilla për të shmangur stresin në punë
July 15, 2020
Këshilla nr.1: Filloni vetë-kujdesjen në shtëpi. Sigurohuni që të flini gjumë mjaftueshëm. Hulumtimet sugjerojnë se është mirë të shmangni ekranet (telefonat
7 Mënyra për të minimizuar ekspozimin ndaj zhurmave për punonjësit
July 10, 2020
Nivelet e rrezikshme të zhurmës në vendin e punës janë një çështje serioze dhe nëse nuk merren masat e nevojshme, mund të shkaktojnë stres,produktivitet më të u

kontakt


  • Adresa: Zyra 29, Rruga "Abdi Toptani," Torre Drini Center Tiranë
  • Tel: +355 69 307 6469
  • Email: info@prsphealthandsafety.com
  • Website: https://prsphealthandsafety.com